MOEDER LIES

Home / Info / Welkom!

Welkom!

Beste studenten en sympathisanten

Wij heten jullie van harte welkom op de website van studentenkring Moeder Lies, de studentenvereniging van Handelswetenschappen en Bestuurskunde & Publiek Management aan de Universiteit Gent. Omdat student zijn meer is dan studeren alleen, organiseren wij wekelijks vele activiteiten voor onze studenten. Dit gaat van een boekenverkoop, lezingen en workshops tot feestjes, sport, cultuur en een galabal.Een hele brede waaier aan activiteiten waar elke student het evenwicht in moet zoeken dat voor hem het best past. Op de kalender vind je alle activiteiten terug die wij aanbieden. Naast de activiteiten in Gent trekken wij er ook op uit. Eén keer naar de sneeuw, en één keer naar de zon. Onze skireis vindt elk jaar plaats in de lesvrije week, de zomerreis na de herexamens. Aarzel niet te lang om in te schrijven want de plaatsen zijn elk jaar snel volzet.

Studeren is natuurlijk ook belangrijk en hiervoor kan Moeder Lies een grote hulp betekenen. Door Moeder Lies leer je je medestudenten veel beter kennen en raak je veel makkelijker aan cursusmateriaal, samenvattingen en dergelijke. Ook kan je met vragen over je studies of examens altijd terecht bij de commilitones en het praesidium van de kring. Daarnaast werken wij samen met een bijlesbureau, Fluotopics. Dit bureau is het goedkoopste van Gent en steunt het kinderkankerfonds, zij werken bovendien enkel met gemotiveerde leerkrachten.

Ben je nog niet overtuigd? Spreek gerust een praesidiumlid aan, wij staan altijd klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Ut vivat, crescat et floreat Moeder Lies

Thiemen Nuttynck
Praeses Moeder Lies 2017-2018

Blijf op de hoogte van Moeder Lies

>> <<