MOEDER LIES

Home / Registratie

Registratie

Beste studenten

Registreren als lid van Moeder Lies kan je hier vanaf dinsdag 19 september. Zodra je geregistreerd bent, kan je de lidkaart komen afhalen aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde, Tweekerkenstraat 2, ter hoogte van de foyer. De uren zijn hetzelfde als die van de boekenverkoop.

Als eerstejaarsstudent betaal je slechts 12 euro voor een lidkaart, inclusief een toffe goodiebag en een Guidogids die je wegwijs zal maken in deze bruisende studentenstad. Zonder deze goodiebag en Guidogids betaal je 8 euro. Let op, lidkaarten moeten elk jaar opnieuw aangekocht worden!

Wat krijg je in de plaats voor onze lidkaart? Naast een mooie korting op de boekenverkoop, die vorig jaar opliep tot 56 euro, is er de mogelijkheid tot deelname aan onze toffe activiteiten. Dit jaar is er ook een nieuwtje aan gekoppeld, namelijk pintjes aan slechts 1 euro tijdens de eerste week in ons stamcafé: Delirium Tremens (Overpoortstraat 104), dus kom zeker eentje meedrinken met ons!

 

Vergeet je ‘Joyn’ llidkaart daarna zeker niet te activeren via deze link. Zo kan je genieten van de promoties die ‘Joyn’ je aanbiedt. Deze promoties vind je op hun site terug.

De lidkaart kan je afhalen en betalen aan de boekenverkoop. De betaling van de lidkaarten zal verlopen via een mobiele app voor je smartphone, Payconiq!

Payconiq

Dit is het betalingssysteem waarvan Moeder Lies gebruikt maakt. Het is 100% veilig en heel gebruiksvriendelijk. Je hoeft er geen geld op te plaatsen, het gaat rechtstreeks van jouw rekening af. Betalen met jouw gsm is de toekomst, aarzel dus zeker niet en installeer de app!

Payconiq in 10 stappen:

1. download de app Payconiq
2. meld je aan
3. vul je gegevens in
4. selecteer een bank
5. vul je rekeningnummer in
6. open je eigen rekening (AXA, KBC,…)
7. bij de overschrijving van 1 cent (door Payconiq) vind je de bevestigingscode
8. vul die in op de app
9. bevestig je e-mailadres
10. stel een code in voor je betalingen

LET OP: De overschrijving kan 24 uur duren! Installeer de app dus 2 dagen op voorhand!

Kan je de app niet installeren? Geen probleem, je kan desnoods ook cash betalen.

BELANGRIJK: Payconiq kan enkel gebruikt worden om je lidkaart te betalen, NIET om je boeken mee te betalen. Die betaal je best met je bankkaart of cash.

Indien je nog vragen zou hebben, stuur gerust een mailtje naar secretaris@moederlies.be!

Blijf op de hoogte van Moeder Lies

>> <<