Boekenverkoop

 Coronacrisis

De coronacrisis heeft een grote impact op het studentenleven, dit is niet anders voor de boekenverkopen. Daarom verloopt de boekenverkopen dit jaar anders dan vorige jaren. Om te vermijden dat een grote groep studenten op hetzelfde moment hun boeken komt halen werken we met reservaties en een aangepaste locatie. Alle nodige informatie vind je hier.

Wanneer

Eerstejaarsstudenten kunnen na de introductiedagen bij ons terecht. De normale boekenverkopen beginnen vanaf 21 september.

Bestellen

Eerst en vooral bestel je de boeken die je nodig hebt. De boekenlijsten voor HW en BPM vind je op www.economiegent.be. Wanneer je je boekenpakket hebt besteld leg je vast wanneer je om je boeken kan komen. 

FEB-lidkaart

Tijdens de boekenverkopen heb je de mogelijkheid om een FEB-lidkaart aan te kopen. Met deze lidkaart krijg je korting op je boeken. ML en de VEK hebben ook talrijke partners geregeld, waarbij je een fikse korting krijgt op vertoon van je FEB-lidkaart. Lid worden kan via www.economiegent.be

Locatie

De boekenverkoop vindt dit jaar plaats in het shopping centrum Zuid, naast de Standaard boekhandel. Vergeet de coronamaatregelen niet, bewaar afstand en draag een mondmasker.

Woodrow Wilsonplein 4, 9000 Gent