Boekenverkoop

Coronacrisis

De coronacrisis heeft een grote impact op het studentenleven, dit is niet anders voor de boekenverkopen. Daarom verloopt de boekenverkopen dit jaar anders dan vorige jaren. Om te vermijden dat een grote groep studenten op hetzelfde moment hun boeken komt halen werken we met reservaties en een aangepaste locatie. Alle nodige informatie vind je hier.

Wanneer

Eerstejaarsstudenten kunnen na de introductiedagen bij ons terecht. De normale boekenverkopen beginnen vanaf 21 september.

Afhalen

De boekenlijsten voor HW en BPM vind je op www.economiegent.be. In de boekenlijsten vindt je ons volledig aanbod van boeken terug. Check zeker ook via de facebook groepen van Stuveco of de Uforacursussite van de boekenverkoop of de boeken al dan niet beschikbaar zijn. Het gebeurt regelmatig dat studenten om boeken komen terwijl deze niet meer beschikbaar zijn. Schrijf je vervolgens in op een tijdslot, dat te vinden is op de site www.economiegent.be, om de boeken te komen afhalen in het shopping centrum Zuid. Bij binnenkomst van het pand krijgt u aan de balie de gewenste boekenlijst waar u de boeken die u nodig heeft kan op aanduiden. Belangerijk is dat u beide kopietjes invult. Het ene dient voor de kassier zodat hij de bestelling kan invoeren in de computer het andere exemplaar is voor de loper die de boeken gaat halen. Zo hopen wij alle studenten te voorzien van een correcte en vlotte service!

FEB-lidkaart

Tijdens de boekenverkopen heb je de mogelijkheid om een FEB-lidkaart aan te kopen. Met deze lidkaart krijg je korting op je boeken. ML en de VEK hebben ook talrijke partners geregeld, waarbij je een fikse korting krijgt op vertoon van je FEB-lidkaart. Lid worden kan via www.economiegent.be

Locatie

De boekenverkoop vindt dit jaar plaats in het shopping centrum Zuid, naast de Standaard boekhandel. Vergeet de coronamaatregelen niet, bewaar afstand en draag een mondmasker.

Woodrow Wilsonplein 4, 9000 Gent